6 Tem 2015 Konbuyu başlatan #1 A asiyim The Knight Online Player 5 Tem 2015 6 0 1 character id Asiyim hesap kapatılma tarihini anımsamıyorum sebebi ise char madendeydi bakkala gittim geldiğimde illegal activite yazıyodu bu kadar ama hesabım ban yememiş hdd ban atılmış çünki başka pcden girebiliyorum
character id Asiyim hesap kapatılma tarihini anımsamıyorum sebebi ise char madendeydi bakkala gittim geldiğimde illegal activite yazıyodu bu kadar ama hesabım ban yememiş hdd ban atılmış çünki başka pcden girebiliyorum
6 Tem 2015 #2 AliMUTLU Juri Seviye 2 5 Haz 2015 365 4 18 Mahkemeyle ilgilene juri : AliMUTLU açıklama : başka bir charla illegal aktivitede bulunduysanız o charla beraber pcde ban yemiş olabilir. kullandığınız başka account varmı ?
Mahkemeyle ilgilene juri : AliMUTLU açıklama : başka bir charla illegal aktivitede bulunduysanız o charla beraber pcde ban yemiş olabilir. kullandığınız başka account varmı ?
7 Tem 2015 Konbuyu başlatan #3 A asiyim The Knight Online Player 5 Tem 2015 6 0 1 baişa charım yok ayrıca evde bile değildim ban yediğimde bakkala gitmiştim diyorum nasıl başka charla ban yiyimki
baişa charım yok ayrıca evde bile değildim ban yediğimde bakkala gitmiştim diyorum nasıl başka charla ban yiyimki
7 Tem 2015 Konbuyu başlatan #4 A asiyim The Knight Online Player 5 Tem 2015 6 0 1 hdd banım kalkıcakmı bir bilgi verin bana?
8 Tem 2015 #5 AliMUTLU Juri Seviye 2 5 Haz 2015 365 4 18 Yaptığınız savunmaya göre bir şuçunuz yok fakat hdd ban yemişsiniz gmler ilgilenip ban sebebiniz paylaşıcaktır.
Yaptığınız savunmaya göre bir şuçunuz yok fakat hdd ban yemişsiniz gmler ilgilenip ban sebebiniz paylaşıcaktır.
8 Tem 2015 Konbuyu başlatan #6 A asiyim The Knight Online Player 5 Tem 2015 6 0 1 valla duran chara ban atan gm bu banı açıcanı hiç sanıyomya neyse siz bilirsiniz açarsanız oynarım açmassanız başka sw ye geçerim
valla duran chara ban atan gm bu banı açıcanı hiç sanıyomya neyse siz bilirsiniz açarsanız oynarım açmassanız başka sw ye geçerim
9 Tem 2015 #7 AliMUTLU Juri Seviye 2 5 Haz 2015 365 4 18 Gm arkadaşlar neden banladığını en yakın sürede burdan bildirecektir.
9 Tem 2015 AdminCP #8 Duellona The Knight Online Staff Yönetici The Knight Online Staff 26 May 2015 1,966 57 48 Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona Ban Sebebi : Multiclient kullanımı Karar : Reddedildi Mahkeme Sona Erdi Konu Kapatıldı
Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona Ban Sebebi : Multiclient kullanımı Karar : Reddedildi Mahkeme Sona Erdi Konu Kapatıldı