- Konbuyu başlatan
Birkaç gündür oyunu sıkıntısız oynamaktaydım. Oyunu gece kapattım, hiçbir sıkıntı yoktu , Sabah kalktığımda oyuna giremedim..Aşağıdaki durum ortaya çıkıyor.isim şifreyi giriyorum.Server select yerine geldikten sonra oyun DC oluyor ve oyuna giremiyorum.Facebook dan oyun yetkilileri ile sorunun çözümüne yönelik biraz uğraştık fakat herhangi bir sonuca ulaşamadık.
Bilgisayarımı gece kapattıktan ve sabah açtığım süreye kadar hiçbir şekilde şekilde program yüklenmedi, kaldırılmadı,Herhangi bir güncelleme yapılmadı
Modeme reset atıldı,
DNS adresi değişti,
Oyun birkaç kez kaldırılıp yeniden kuruldu.
Pack dosyası ayrıca indirilip kuruldu.
Yetkililer tarafından oyuna giriş ID si değiştirildi
Oyun yönetici olarak çalıştırıldı.
w10 da farklı bir oturum açılarak oyun oraya kuruldu fakat yine olmadı.
İsim ve şifre sıkıntısız bir şekilde giriliyor fakat server seçiminde yukarıdaki ekran geliyor sadece, oyuna girilemiyor.Arkadaşlarım benim charıma sorunsuz girebiliyor fakat ben giremiyorum.Herhangi bir accounta giremiyorum.
Aklında başka çözüm önerisi olanlar varsa önerilerini bekliyorum.
Teşekkürler
Bilgisayarımı gece kapattıktan ve sabah açtığım süreye kadar hiçbir şekilde şekilde program yüklenmedi, kaldırılmadı,Herhangi bir güncelleme yapılmadı
Modeme reset atıldı,
DNS adresi değişti,
Oyun birkaç kez kaldırılıp yeniden kuruldu.
Pack dosyası ayrıca indirilip kuruldu.
Yetkililer tarafından oyuna giriş ID si değiştirildi
Oyun yönetici olarak çalıştırıldı.
w10 da farklı bir oturum açılarak oyun oraya kuruldu fakat yine olmadı.
İsim ve şifre sıkıntısız bir şekilde giriliyor fakat server seçiminde yukarıdaki ekran geliyor sadece, oyuna girilemiyor.Arkadaşlarım benim charıma sorunsuz girebiliyor fakat ben giremiyorum.Herhangi bir accounta giremiyorum.
Aklında başka çözüm önerisi olanlar varsa önerilerini bekliyorum.
Teşekkürler