26 Eki 2015 Konbuyu başlatan #1 M MadenciBayan The Knight Online Player 26 Eki 2015 2 0 1 Cinsiyetim erkek , sadece neler söyleyeceğini merak etmiştim zaten baştan aklımda geçirdiklerimi yazdı kendisi. Gereğini yapılmasını arz ediyorum.
Cinsiyetim erkek , sadece neler söyleyeceğini merak etmiştim zaten baştan aklımda geçirdiklerimi yazdı kendisi. Gereğini yapılmasını arz ediyorum.
26 Eki 2015 #2 Kushirikato The Knight Online Player 21 Haz 2015 150 1 18 Işte bunlar hep karakter meselesi yaş istediği kadar büyük olsun insan karaktersiz olunca böyle oluyo. Böyleleri yüzünden ülkede tacizler tecavüzler gizlice öldürüp bi kenara atmalar var. Bunların neslini tüketmek lazım
Işte bunlar hep karakter meselesi yaş istediği kadar büyük olsun insan karaktersiz olunca böyle oluyo. Böyleleri yüzünden ülkede tacizler tecavüzler gizlice öldürüp bi kenara atmalar var. Bunların neslini tüketmek lazım
26 Eki 2015 Konbuyu başlatan #3 M MadenciBayan The Knight Online Player 26 Eki 2015 2 0 1 Aynen çok iyi konuştun dostum +1