- Konbuyu başlatan
- 11 Tem 2015
- 85
- 0
- 6
Karakter Adı :Mamihlapinatapei-KingOfSlayer
Hesabın Kapatılma Tarihi : 16.07.2015
Hesabın Kapatılma Sebebi : Oto Heal
Savunma : Dediniz Ki bir karakter banlandığında o bilgisayardan herhangi bir karaktere giriş yapamssınız. bugun beni koxptan banladınız iyi güzel banlayın hakkınız hırsıma yenık dustum. fakat
1-KingOfSlayer-(Pazardaki Charım Ban Yedi)
2-lRevolationV2(2 GündürGirmedğim Charım Ban Yedi)
3-Revolation (4 Gün Girmediğim Kasa Charım Ban Yedi)
3 Bilgisayardan Dendim 3 ündende giriş yapamıyorum. gerekirsede karakterimin banlı kalıp bilgisayarımın hdd banının kaldırılmasını talep ediyorum. olurda olumsuz karar çıkarsa bilgisayarlarımın ip adreslerini veriyim bakın. 1 karakter için 2 bilgisayar banlanılmaz 2 bilgisayar demek sizin için 2 kullanıcı demek diye düşünüyorum teşekkürler.
Hesabın Kapatılma Tarihi : 16.07.2015
Hesabın Kapatılma Sebebi : Oto Heal
Savunma : Dediniz Ki bir karakter banlandığında o bilgisayardan herhangi bir karaktere giriş yapamssınız. bugun beni koxptan banladınız iyi güzel banlayın hakkınız hırsıma yenık dustum. fakat
1-KingOfSlayer-(Pazardaki Charım Ban Yedi)
2-lRevolationV2(2 GündürGirmedğim Charım Ban Yedi)
3-Revolation (4 Gün Girmediğim Kasa Charım Ban Yedi)
3 Bilgisayardan Dendim 3 ündende giriş yapamıyorum. gerekirsede karakterimin banlı kalıp bilgisayarımın hdd banının kaldırılmasını talep ediyorum. olurda olumsuz karar çıkarsa bilgisayarlarımın ip adreslerini veriyim bakın. 1 karakter için 2 bilgisayar banlanılmaz 2 bilgisayar demek sizin için 2 kullanıcı demek diye düşünüyorum teşekkürler.