- Konbuyu başlatan
- 13 Haz 2015
- 10
- 0
- 1
- 29
Bu Arkadaş kesildigini yediremeyip L den ana bacı yaptı yok itemim yoktu falan fistan şimdi gel çarından çarına ws atalım dedi geldik gördük sizde görün istedim.
Kesilseydim olabilirdi deli Oglan Amacım kimseyi etiket etmek degil ama L den ana bacı sülale söven adama az buKesildiklerinide koysaydın
Öylemi bende ordaydım baslarda kesıldın sonra kestin hatta benlede vs atıp kesildin orda bılmem hatırladınmı...Tam1Cash' Alıntı:Kesilseydim olabilirdi deli Oglan Amacım kimseyi etiket etmek degil ama L den ana bacı sülale söven adama az buKesildiklerinide koysaydın
Öylemi bende ordaydım baslarda kesıldın sonra kestin hatta benlede vs atıp kesildin orda bılmem hatırladınmı...Kesilseydim olabilirdi deli Oglan Amacım kimseyi etiket etmek degil ama L den ana bacı sülale söven adama az bu
tamam kesdi diyelim 10 kere kesilip 1 kere kesebilir normaldir de Çarımı getirin lafla iş olmuyoÖylemi bende ordaydım baslarda kesıldın sonra kestin hatta benlede vs atıp kesildin orda bılmem hatırladınmı...
Yaw olum sorunun ne letterden yazdıkların diyosun farzet yazdım sana yazmısım yani onu kastedmeye calısıyosun bbu ws ile alakası ne ? s attıgım adam bile bura yorum atmadı cunkü atamaz zaten de Sana noluyo onuda anlat bi zahmet?Yaw kardeş o kadar boş konusuonki 10 kere kesilip 1 kere kesip foto alan asıl snesın ıyı hatırla o gunu dur aksama fotolarınıda yapıstırırım buraya hatta letterdan yazdıklarınıda...ok..