- Konbuyu başlatan
- 1 Eyl 2018
- 1
- 1
- 3
- 33
Evet arkadaşlar aramızdaki çoğu kimseler bu oyunu en az 7 yıldan fazla oynamakta.10 günlük boşlugumu değerlendireyim diye klasgame den baktım en yakında açılacak server theknihahaha idi. ilk gün herkes exp ini kasmaya başlamıştı ki daha sonra gelen aşırı item girişi ,sonra ms den çıkan skill açma itemleri, trade den alışveriş yapılamama sorunu , bankadan item alınamama yeni serverler açılması gibi şeyler yaşandı ve 24 saat dolmadan cz atrosslara teslim edildi Sonra arkasından " şakkadanak" oyunda olan herkese pot ve oto loot verildi mi. sonra "şakkadanak" bir exp event .1 parti elinde yamuk oklarla exp kasmak isteyenler cz de belirdi sonra. Maradonda userlerin yarısı item dagıtıyorum diye peşin de koşturturken yarısı gb kc item satma derdine düştü.Şimdi soruyorum size . Oyuna ilk başlayan arkadaşların çogu 60-70 türk lirası yatırdı değil mi oyuna pusunu çekti mattock aldı veya kc. Eğer yöneticilerin amacı ilk günden herkese pus vs çektirtip vurgun yapmaksa yeni açacagınız serverde direkt söyleyin biz verelim en azından emek vermeyiz. Büyük ihtimalle ortalıktan kaybolan mod ve adminler beni banlayacak ama banlamadan en azından son cümlemi okumalarını isterim.VERDİĞİM PARA KURUŞUNA KADAR HARAM ZIKKIM OLSUN.
Kolay gelsin.
Saygılarla..
Kolay gelsin.
Saygılarla..